Vizualizacija - kar mislim in čutim, to se mi uresničuje. Naj se uresničuje to, kar si želite.

Dvignite svojo vibracijo v frekvence miru, hvaležnosti, ljubezni, harmonije. Povežite se in odprite za oblije.

Vizualizacija ni »novodobna čarovnija«, temveč izjemno učinkovit način, s katerim lahko ustvarimo v svojem življenju stanje in okoliščine, kot si jih želimo.Pri tem gre za aktivno celostno aktiviranje našega uma in možganov ter čustev in srca. Znanstveniki že dolgo časa vedo, da podobe, ki si jih ustvarjamo v svojem umu, močno vplivajo tudi na naše počutje in doživljanje sveta.

Kje pa je naša težava? Naša težava leži predvsem v razpršenosti misli in energije, strahovih in drugih energijah nižjih vibracij, način življenja, ki nam ne dovoli, da se ustavimo in zberemo, svoje življenje pa tako prepuščamo v roke sistemu, ki nas ne podpira in povzroča še več stresa.

Zato prepoznajte moč svojega uma in srca, poskrbite za svoje počutje in vsak dan za začetek izvajajte to vizualizacijo (pri tem čim bolj aktivno aktivirajte podobe, vključite svojo domišljijo, poskusite čutiti vse opisane elemente, predvsem pa začutite občutek MIRU), dodate lahko tudi sprostitveno glasbo:

1.     Poiščite prostor, kjer vas nihče ne bo motil in se udobno namestite.

2.     Začutite svoje telo in 3 – krat globoko vdihnite in izdihnite.

3.     Pozornost usmerite v svoja stopala in začutite, kako se dotikajo tal – začutite vaš stik z Zemljo.

4.     Še 1krat globoko vdihnite in izdihnite in se zavedajte vaše povezave z Zemljo.

5.     Nato svojo pozornost usmerite na področje prsnega koša in srca (srčno čakro), začutite utrip srca in zopet globoko vdihnite in izdihnite.

6.     Zdaj si predstavljate sebe v čudovitem zelenem gozdu, ki se kar bohoti od življenja, obdani ste z mnogimi zelenimi drevesi in zelena barva je vse okoli vas, pomirja vas in hkrati polni z vitalno življenjsko energijo. Prijetno toplo je. Sončni žarki vas grejejo in, ko pogledate gor, vidite jasno modro nebo. Do vas pridejo nežni zvoki ptic in vonj po sveže pokošeni travi.

7.     V tem trenutku občutite v svojem srcu Hvaležnost do Matere Zemlje, dreves, ptic, sonca, neba, zraka … in Mir. Hvaležnost in mir vas povsem prepojita.

8.     Globoko vdihujete in izdihujete občutek hvaležnosti, miru. Nekaj minut ostanite v tem občutku. Samo bodite.

9.     Potem si izberite enega od mnogih dreves in pojdite do njega. Nanj se naslonite in začutite njegovo moč, stabilnost in tisoč-letno modrost, ki jo nosi.

10. V tem trenutku se zavedate, da bo vse v redu, ker zaupate sebi, ker veste, da vas bo vaša notranja esenca – svetloba peljala tako kot je v vaše najvišje dobro. Čutite povezanost z esenco v sebi – svetlobo. V njej je vse znanje, modrost in moč.

11. Čisto na koncu si predstavljajte, kako iz vaših stopal poganjajo korenine v zemljo, ki so enako močne kot korenine drevesa ob katerem ste.

12. Pomigajte z nogami, stopali, raztegnite nežno svoje telo in odprite oči.

Vizualizacijo si lahko polepšate tudi s podporo angelov in nadangelov. K sebi mentalno prikličite in pritegnite Nadangela Chamuela, ki bo deloval na vašo srčno čakro.

To je ena izmed vizualizacij, izvajajte jo vsak dan, prinesla vam bo notranji mir, stabilnost in okrepila povezavo z Zemljo (in esenco -svetlobo), kar je v tem trenutku za prav vsakega izmed nas izjemnega pomena. Izbiramo smer. V katero greste vi?  

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) in Sprostitvena terapevtka po SNHS

Laluna, Mojca Koprivnikar s.p.
Njegoševa c. 19b
1000 Ljubljana
Slovenia
CONTACT:
E-mail: lalunaangelacademy@gmail.com
Tel: +386 51 305 224

Working Time:

For Individual Sessions Call or book by email.

 

For Group Sessions And Workshops Look at Event section or Book.

  • Facebook
  • Instagram

NOTE: School of Natural Health Science (Professional Relaxation Therapy) in accredited by The International Institute for Complementary Therapists, The International College of Holistic Medicine, The International College of Holistic Medicine, British Holistic Medical Association

© 2020 by Laluna Academy. Proudly created with Wix.com